Organisk Eucalyptus

NYT PRODUKT – Kommer Snart

10 ml æterisk olie.

100% naturlig og ren. 

Certificeret økologisk.

Kategori:

Beskrivelse

Opnået ved dampdestillation fra Eucalyptus Globulus Tree .
Wetality Organisk Eucalyptus æterisk olie er fri for pesticider, kemikalier eller opløsningsmidler og er derfor velegnet til de fleste anvendelser.

Opnået ved dampdestillation fra Eucalyptus Globulus Tree .

De vigtigste kemiske bestanddele er 1,4-cineol, d-limonen, p-cymene, b-pinen, a-pinen og linalool.
Deres egenskaber menes at være antibakterielle, desinficerende og analgetiske. Eucalyptus betragtes som nogle af de vigtigste duftolier.

Dens anvendelse er blevet populær til at lindre hoste, forkølelse og åndedrætsbesvær. Det bruges almindeligvis i sports cremer og geler til at berolige muskel- og ledsmerter.

Wetality Organisk æterisk olie fra Eucalyptus er fri for pesticider, kemikalier eller opløsningsmidler og er derfor velegnet til de fleste anvendelser.

Eucalyptus er karakteriseret ved sin mintage moderat, men energigivende lugt med citrus overtoner, og bruges ofte i aromaterapi for at fremme en opløftende aroma, vitalitet og aktivitet.

BRUG: Føj et par dråber til din diffusor for at nyde fordelene og aromaen. Tilsæt et par dråber i en bærerolie, og masser ind i huden for at fremme dens beroligende virkning. Et nyttigt tip – påfør fortyndet på insektbid for at lindre ømhed eller kløe.

FORSIGTIG: Fortynd altid i en bærerolie inden påføring af huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Undgå, hvis du er gravid eller lider af forhøjet blodtryk eller epilepsi. Opbevares utilgængeligt for børn.

Eucalyptusolie er blevet brugt af aboriginerne. Betragtes som en helbredende plante, den er høstet i sine 700 sorter. Dens første store anvendelse i nyere historie har været af baron Ferdinand von Muller, der genopdagede dens antiseptiske egenskaber.
Olien blev endnu mere populær i 1. verdenskrig, da den blev brugt under influenzaepidemien. I dag dyrkes eukalyptus hovedsageligt i Spanien, Kina, Sydafrika, Portugal, Chile og Rusland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Organisk Eucalyptus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *