MSM + Collagen

Pris for 500 ml  287,- plus porto.

Ved køb ( Kopier dette link ) : www.wetality.com/Annkj

Et superkoncentreret flydende kosttilskud med hydrolyseret marine kollagen i høj kvalitet, MSM, hyaluronsyre og vitaminer og granatæble.

Forbrug af MSM med kollagen spiller en vigtig rolle i at øge den naturlige produktion af kollagen. Overlegen absorption på grund af en bred vifte af molekylære størrelse kollagenpeptider.

Synlige tegn på kollagenstab vises som tør hud og hår, skøre negle, stive sammenføjninger og langsommere fordøjelse.
Wetality MSM + Collagen kan hjælpe med at bremse disse processer.

Ønsker du at prøve vores Collagen – Tryk på Find Vejleder som vil hjælpe dig vider.

Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

ANVENDELSE: Ryst den, og mål den anbefalede daglige mængde på 25 ml med en hætte, og spis eller bland med din yndlingsdrink. For at få den bedste absorption, tag en tom mave.

Ingredienser: Vand, hydrolyseret fiskecollagen (allergen: FISK), sødestof: sorbitolsirup, MSM (methylsulfonylmethan), C-vitamin (natrium L-ascorbat), syrer: æblesyre, mælkesyre, aromaer, sort gulerodsjuice, vitamin E (DL -alpha-tocopherylacetat), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), konserveringsmiddel: kaliumsorbat og natriumbenzoater, zink (zinkgluconat), sødestof: sucralose, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), biotin (D-biotin)

Forholdsregler: Overskrid ikke den anbefalede daglige mængde. Et ernæringstilskud er ikke en erstatning for en varieret diæt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevaring: Opbevares på et køligt og tørt sted op til 25 ° C. Efter åbning opbevares i køleskabet og forbruges inden for en måned.

Rystes inden brug

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MSM + Collagen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *