Wetality Collagen + Vitamin D ( Varen bliver afsendt fra Slovenien)

kr. 1.080,00

500 ml. pr. flaske

Collagen – kroppens vigtigste byggesten…

Collagen er en af kroppens vigtigste byggesten, som udgør en tredjedel af alle kroppens proteiner. Dét collagen der dannes i kroppen, danner nemlig grundfundamentet for blandt andet dine muskler, knogler, blodkar og sener.

Der er derfor ingen tvivl om, at proteinet kollagen er en bestanddel af vores krop. Men dannelsen af collagen falder med alderen, studier viser det sker fra omkring 30 års alderen , og det er blandt andet med til at give rynker, når vi bliver ældre. Det er selvfølgelig et helt normalt aldringstegn at udvikle rynker, men ikke alle er lige begejstrede for det.

Forøg din Collagen optagelse med C-vitamin

C-vitamin er et vitamin, der kan bidrage til dannelsen af collagen i kroppen. Derfor er det utrolig vigtig for produktionen af collagen, at din krop får tilført nok C-vitamin. Du kan finde C-vitamin i mange frugter og grøntsager, såsom kartofler, citrusfrugt, peberfrugt, rå hyben og grønkål.

Collagen shots 10 mg Collagen

Collagen stimulerende booster er ikke længere noget, vi kun smører på huden. Det er i høj grad noget, vi skal drikke. Collagen er en uundværlig byggesten til brusk og knogler, og så sørger kollagen for at holde din hud elastisk. Den naturlige kollagen produktion bliver svækket med alderen, og det betyder blandt andet, at huden mister sin elasticitet og fylde.

Kan købes enkelt vis eller som 3 stk. pakke.