Kategorier
Uncategorized

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Af Karina Simonsen

Lidt om mig :
- Gift
- 2 voksen børn
- 1 kat og 3 hunde
- Mit ordsprog : Smil til Verden - og den smiler igen
- Er meget positiv
- Kan lide at være med til at gøre en forskel
- Network
- Kan godt lide at hækle - når tiden er til det

Jeg finder det utrolig spændende og givendene at være networker.

Vi skal have udbredt disse fantastiske produkter, til den bedste pris, ikke kun i Danmark men også andre Europæiske lande - der er et kæmpe behov derude, og efterspørgslen bliver større og større i takt med, at befolkningen bliver mere og mere bevidste - det kan du også blive en del af.
Ønsker du et samarbejde som formidler/netværker eller har du f.eks. en klinik, et behandlingssted, hvor du også ønsker at kunne tilbyde vejledning til dine kunder / klienter om produkter fra WETALITY skal du endelig også bare tage kontakt for et samarbejde, så hjælper jeg dig meget gerne i gang.

2 kommentarer til “Hello world!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *